*
Összehasonlítás megtekintése
1

Újdonságaink

7 %
Capetan® Kick10 Junior asztalifoci asztal átmenő rudazattal csocsóasztal gyermekeknek háromszög formájú fix lábbal Capetan
Raktáron

Capetan® Kick10 Junior asztalifoci asztal átmenő rudazattal csocsóasztal gyermekeknek háromszög formájú fix lábbal

27 990 Ft (27 % áfával)
Eredeti ár: 29 990 Ft (27 % áfával)

 Capetan® Kick10 Junior asztalifoci asztal átmenő rudazattal: En-71, En-72, En 73 EU normáknak megfelel az asztal. Gyermekek számára ideális választás lehet ez  a csocsóasztal, mely kisebb ugyan  a versenyméretű csocsóknál, de a játék így is különösen élvezetes rajta. Méretek: h:108cm x sz:61cmx m:80cm Az asztal súlya 23Kg. Az asztalt ajánljuk kisgyermekes családok számára, a lurkók számára kiváló szórakozást nyújt. Emellett óvodák, iskolák alsó tagozataiban is segíthet az órák közti szünetek szórakoztató eltöltésében.

7 %
Capetan® Kick 50 Junior Asztalifoci asztal telescop rudazattal - junior csocsóasztal teleszkópos rudazattal, masszív négyszögletes, szintezhető lábakkal Capetan
Raktáron

Capetan® Kick 50 Junior Asztalifoci asztal telescop rudazattal - junior csocsóasztal teleszkópos rudazattal, masszív négyszögletes, szintezhető lábakkal

39 990 Ft (27 % áfával)
Eredeti ár: 42 990 Ft (27 % áfával)

Választék lista:

Capetan® Kick 50 Junior Asztalifoci asztal - junior csocsóasztal teleszkópos rudazattal: Ez  a kis standard csocsóasztal a legjobb játékélmént tudja nyújtani a junioroknak szánt asztalok körében. A Kick 50 minőségi anyagok felhasználásával kerül gyártásba. Az asztal olyan újításokat is felvonultathat mint a teleszkópos rudazat. Ez  a kiegészítő nem megszokott a kisebb csocsóasztalok körében. Az asztal lábain magasságállítók vannak, ezek segítségével tökéletesen vízszintes játékteret alakíthatunk ki, magasság állítás 78,5-80 cm között.

6 %
Capetan® Kick 200 asztalifoci asztal - felnőtt csocsóasztal Capetan
Raktáron

Capetan® Kick 200 asztalifoci asztal - felnőtt csocsóasztal

84 990 Ft (27 % áfával)
Eredeti ár: 89 990 Ft (27 % áfával)

Capetan® Kick 200 asztalifoci asztal - felnőtt csocsóasztal: Hobbi felhasználásra tökéletes felnőtt nagyméretű asztalifoci asztal. Súlya magas, ezzel biztosítva a stabilitást. Az asztal modern vonalvezetésű, natúr fa színű kivitelben készül. A csocsóasztalra 1 év garancia vonatkozik. A csocsóasztal rudazata golyóscsapágyazott perselyben forsul.

7 %
Garlando Champion csocsóasztal ( összecsukható lábakkal ) átmenő rudazattal Garlando
Előrendelhető

Garlando Champion csocsóasztal ( összecsukható lábakkal ) átmenő rudazattal

199 990 Ft (27 % áfával)
Eredeti ár: 214 990 Ft (27 % áfával)

Választék lista:

A Garlando Champion csocsóasztal  a márka 2012 új modellje, ár - érték aránya verhetetlen. A csocsóasztal pályája homokfújt üveg, méretei impozánsak, súlya 70 Kg, az asztal igazán stabil és robosztus. A csocsó asztal szynes fekete, oldalán  a Garlando brand és a Champion felirat található. Csocsóasztal vásárláskor mindenképpen vegye száításba a Champion modellt. 3 év garancia!

A csocsóasztal lábai összecsukhatóak így kevés tárolási helyet igényel!

Termékadatok Összehasonlít
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk!
5 %
Garlando Champion csocsóasztal ( összecsukható lábakkal ) teleszkopos rudazattal Garlando
Előrendelhető

Garlando Champion csocsóasztal ( összecsukható lábakkal ) teleszkopos rudazattal

207 990 Ft (27 % áfával)
Eredeti ár: 219 900 Ft (27 % áfával)

Választék lista:

A Garlando Champion teleszkopos rudazatú csocsóasztal  a márka 2012 új modellje, ár - érték aránya verhetetlen. A csocsóasztal pályája homokfújt üveg, méretei impozánsak, súlya 70 Kg, az asztal igazán stabil és robosztus. A csocsó asztal szynes fekete, oldalán  a Garlando brand és a Champion felirat található. Csocsóasztal vásárláskor mindenképpen vegye száításba a Champion modellt. 3 év garancia!

A csocsóasztal lábai összecsukhatóak így kevés tárolási helyet igényel!

0 %
Garlando Open Air behajthatható lábú kültéri csocsóasztal átmenő rudazattal Garlando
Előrendelhető

Garlando Open Air behajthatható lábú kültéri csocsóasztal átmenő rudazattal

249 990 Ft (27 % áfával)
Eredeti ár: 249 990 Ft (27 % áfával)

Választék lista:

Garlando Open Air időjárásálló csocsóasztal összecsukható lábakkal. Az asztalifoci nagy előnye hagyományos társaihoz képest hogy lábai behajthatóak, így a szabadban történő játékot követően az aztal könnyen betárolható. Felületét az UV sugárzás nem károsítja, a szyneket nem fakítja. Az asztal golyóscsapágyakkal allátott rudazatokkal van felszerelve.

5 %
Special Champion ITSF versenyasztal - kerekesszékkel hivatalos versenyen használható Garlando
Előrendelhető

Special Champion ITSF versenyasztal - kerekesszékkel hivatalos versenyen használható

378 990 Ft (27 % áfával)
Eredeti ár: 399 990 Ft (27 % áfával)

A Special Champion csocsóasztal a Garlando márka 2012-es év egyik újdonsága. Az ITSF által hivatalos versenyasztallá minősített csocsóasztal a kerekesszéket használó csocsójátékosoknak szól. Az asztalifoci speciális kiképzésének köszönhetően a kerekesszékkel könnyen megközelíthető,  a rudazatok kényelmesen kezelhetőek. Kiváló szórakozás, top minőség!

Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal Garlando
Előrendelhető

Garlando Master Champion ITSF szabvány verseny csocsó asztal

459 990 Ft (27 % áfával)

A Garlando Master Champion csocsoasztal a márka nem érmevizsgálós asztalainak csúcskivitele. A csocsoasztal minden tulajdonságában megegyezik a World Champion érmevizsgálós asztallal. A csocsó asztal a Pro Tour, International és a Master Series bajnoki sorozatokban használatos.

Termékadatok Összehasonlít
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk!
1
Vásárolj olcsóbban!