*

TACTIC SPORT az Ország Boltja versenyen minőségi kategóriában ismét díjat nyert !

TACTIC SPORT  az Ország Boltja versenyen minőségi kategóriában ismét díjat nyert !

855 magyar webáruház az Ország Boltja versenyen 2016 évben!

Ez nem kevesebbet jelent mint az aktív magyarországi webáruházak  jelentős része ,  döntött úgy, hogy versenybe száll az Ország Boltja címért. A hihetetlenül gyorsan fejlődő magyar e-kereskedelem életének fontos eleme a verseny, a kategória díjak a minőségi szolgáltatás szimbólumává váltak az online piactéren.

A szakma és az online piactér fejlődésével együtt a versenyben elért helyezések fontossága évről évre növekszik.

Az Ország Boltja versenyt azért hozta létre az Árukereső.hu 2011-ben ,  hogy kiderüljön, melyek a legnépszerűbb és legjobb minőségű webáruházak.

A versenyről

Hollywoodi sztároknak kijáró csillogásban volt részük a hazai e-kereskedelem szereplőinek az Ország Boltja díjátad gálán.

A hazai internetes kereskedelem megmérettetésén a webshopok minőségi és népszerűségi kategóriákban versenyezhettek. A szervező Naspers OCS Hungary Kft. fontosnak tartja bemutatni a magas minőségű webáruházakat és a magyar online piactér folyamatos fejlődését.

A verseny célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legnépszerűbb, valamint a legjobb minőségű webshopokat.

  • Verseny a Minőségi díjért: A szavazásban csak valódi vásárlók vehetnek részt, akik az online megrendelésüket követően egy kérdőív kitöltésével értékelhetik a bolt szolgáltatásait, valamint a rendelés és kézbesítés menetét. E kérdőívek összesítése alapján ítéli oda a versenybizottság a díjat termékkategóriánként.

A  díjátadó gálára 2016 október 13.-án került sor Budapesten a Ram Colosseum színházterében ünnepélyes keretek között. Népszerű előadók és ismert közéleti személyiségek vettek részt a díjátadón.

A TACTIC SPORT 2016-ben    sport fitnesz termékek  minőségi kategóriában negyedik alkalommal kapott díjat. Örömünkre szolgál, hogy vásárlóink véleménye  alapján  kiemelkedően jó minőségű szolgáltatást nyújtottuk idén is a sport-fitnesz és szabadidős termékeket megrendelő vásárlók részére.

Az általunk forgalmazott termékek minőségét és szolgáltatásunk színvonalát , köszönjük, hogy ezzel a díjjal ismerték el vásárlóink és a minőség díj 2011 évi első elnyerése óta továbbra is   kiemelkedőnek értékelték megrendelőink szolgáltatásainkat 2016 évben is.

Köszönjük az Árukereső internetes portálnak, hogy  létrehozta a versenyt, megalapította a díjat és elegáns ünnepélyes külsőségeket teremtve ünnepelhetett ismét  együtt az internetes szakma   az e-kereskedelem ezen az immár hagyományosnak tekinthető ünnepén.

Köszönjük vásárlóink interaktív közreműködését , felénk tanúsított bizalmát , támogatását.

TACTIC SPORT

Cikk értékelése:
( eddig 2 felhasználó értékelte a cikket )

További cikkek a rovatban

TACTIC SPORT az Ország Boltja versenyen minőségi kategóriában ismét...
A Garlando brand története és jelene.
Legújabb csocsóasztal modelljeink!
Design csocsó asztalok a Garlando márkától
Összes cikk a rovatban
Akciós termékekért, kérjük, kattintson ide!

Ajánlataink

Semperit Billiárd asztal 202x112,5x77,5 cm
5 %
Semperit Billiárd asztal 202x112,5x77,5 cm
Semperit Billiárd asztal: Otthoni...
Eredeti ár: 99 500 Ft Akciós ár 94 990 Ft
(27 % áfával)
Capetan® Kick10 Junior asztalifoci asztal átmenő rudazattal csocsóasztal gyermekeknek háromszög formájú fix lábbal
7 %
Capetan® Kick10 Junior asztalifoci asztal átmenő rudazattal csocsóasztal gyermekeknek háromszög formájú fix lábbal
 Capetan® Kick10 Junior...
Eredeti ár: 29 990 Ft Akciós ár 27 990 Ft
(27 % áfával)

Vásárolj olcsóbban!